Kappo Andō

Scroll for at se mere

En årelang drøm bliver til virkelighed

Født af en årelang drøm åbnede KappoAndo dørene i vinteren 2022. Beliggende i Københavns Østerbro-kvarter er restauranten et samarbejde mellemsakesommelier Henrik Ando Levinsen, hans kone - kok Akiko Ando Levinsen – og kok Mads Battefeld Hansen fra Sushi Anaba.

TONI Copenhagens Heritage kollektion og det klassiske Christiansborg-armatur findes på restaurantens badeværelse, mens Elements er et centralt højdepunkt på bordpladen i spiseområdet. Baren har Elements-vandhaner i messing, der øjeblikkeligt leverer både filtreret og kogende vand ved et tryk.

Ando tilbyder en afslappet tilgang til traditionel japansk kaiseki-spisning uden at gå på kompromis med kunsten eller traditionen. Her er gæster inviteret til at opleve en bred vifte af autentiske kulinariske teknikker og smagsoplevelser, professionelt tilberedt af et hold japanske kokke.

Menuen domineres af friske, lokale råvarer og fisk, som komplimenterer førsteklasses sake og vin, der er nøje udvalgt af Levinsen selv. 

Presse

Billeder: Mikkel Adsbøl
Beliggenhed: Kappo Ando
For presseforespørgsler: jtm@toni.dk